Τρόποι πληρωμής

α) Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα: Όλες οι πληρωμές με κάρτα διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128 bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κρυπτογράφησης πληροφοριών έως ότου φτάσουν στον προοριζόμενο παραλήπτη, ο οποίος θα μπορεί να τις αποκρυπτογραφήσει χρησιμοποιώντας το κατάλληλο κλειδί.

β) Πληρωμή κατά την παραλαβή

Πληρώστε τον συνεργάτη μας με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας μέσω αντικαταβολής σε περίπτωση που το δέμα δεν ξεπερνά τα 6 κιλά και δεν ξεπερνά το ποσό των 500 ευρώ. Διαφορετικά απαιτείται τραπεζική κατάθεση.

γ) Παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημά μας Περικλέους 1 Περιστέρι

δ) Πληρωμή με PayPal

Επιλέγοντας το PayPal ως τρόπο πληρωμής, μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή και να πληρώσετε για την παραγγελία. Το PayPal είναι ο πιο γνωστός, ασφαλής και αξιόπιστος διαμεσολαβητής για Online συναλλαγές. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ χρησιμοποιώντας τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά την παράδοση στον ιστότοπο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές μπορείτε να μεταβείτε εδώ. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Προϋποθέσεις της υπηρεσίας PayPal. Περισσότερες πληροφορίες https://www.paypal.com/jm/webapps/mpp/paypal-safety-and-security

ε) Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό που θα βρείτε στη σελίδα πληρωμής (Alpha Bank).

στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο info@cucaracha.gr αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας σας ώστε η ταυτοποίηση να γίνει εύκολα και γρήγορα. Με την παραλαβή του αντιγράφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

scroll to top
0
    0
    Καλαθι
    Το καλαθι σας ειναι αδειοΕπιστροφη στο καταστημα